Belföld

Kedvese az utazás szerelmese? Lepje meg szíve választottját egy Vasco Translator V4 fordítógéppel!

Vasco
Vasco
Kifogástalan megjelenés, letisztult dizájn, jól látható kijelző, egyszerű használat, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciók. Röviden ezek jellemzik a Vasco Translator V4 fordítógépet.

A Vasco Electronics 13 éves gyártói tapasztalattal piacvezető szerepet tölt be a hangalapú fordítógépek iparágában. Az Európai Unióban tervezett és programozott termékről van szó, amely rendelkezik magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, budapesti mintabolttal, valamint természetesen magyar nyelven is beszél. A Vasco Electronics termékeit Európa-szerte közintézmények, például kórházak, rendőrkapitányságok és oktatási intézmények is használják a készülék csúcsminősége és megbízhatósága miatt.

Vasco

Ki áll a forradalmi és díjnyertes Vasco Translator V4 fordítógép mögött?

A gyártó, a Vasco Electronics egy európai-amerikai cég, amely 2008 óta van a piacon. A sürgősségi ellátáshoz szükséges megbízható, gyors nyelvi fordítók iránti igény adott lendületet Maciej Góralski jelenlegi vezérigazgató cégalapításához. Azóta a Vasco beszédfordítók számos díjat nyertek (pl. Mobile World Conference GLOMO Award, Red Dot Design Award és New York Product Design Award 2021). A Vasco készülékeket nem csak az utazók és üzletemberek értékelik; gyakran használják a közszolgálatban és a mentőszolgálatoknál is. A fordítógépek szakértője rendszeres kiállító olyan nemzetközi technológiai vásárokon, mint a berlini IFA vagy a Las Vegas-i CES.

Nyelvzseni a zsebben

Intenzíven megtapasztalni egy külföldi országokat, elmerülni teljesen más kultúrákban, és igazán megismerni az ottani embereket – ez az, amiről idén sokan álmodoznak. De kevesen váltják valóra az álmot. Mert míg a világ egyes részein lehet boldogulni egy kis angollal, sok lenyűgöző ország megköveteli a helyi nyelv ismeretét. Ki szeretne minden utazás előtt hosszas nyelvtanfolyamokat elvégezni, vagy szótárhegyeket vinni magával? A megoldást az elektronikus fordítógépek jelentik, amelyek szinte minden kívánt nyelvet spontán módon és pillanatok alatt lefordítanak.

Vasco

A legújabb eszközök lenyűgöző képességekkel rendelkeznek: a hang alapú nyelvi fordítással könnyedén eltüntetik a nyelvi akadályokat. A Vasco Electronics csúcsminőségű beszédfordító  segítségével megtapasztalható, hogy az ilyen készülékek milyen egyszerűen használhatók és sokoldalú támogatást nyújtanak külföldön. Ezeket az egyedi funkciókat személyesen is kipróbálhatja a Vasco Electronics Budapest üzletében.

Fordítson nyelveket ingyenes internet eléréssel a beépített SIM-kártyának köszönhetően

A Vasco nyelvi fordítók egyértelmű előnye az élethosszig tartó ingyenes internet-hozzáférés, amely közel 200 országban érhető el. Ez a beépített SIM-kártyának köszönhetően lehetséges, amely világszerte kapcsolatot létesít a mobilhálózat-szolgáltatókkal. Miért olyan fontos ez? A legújabb, mesterséges intelligenciára épülő szabványok szerint optimalizált nyelvi fordítások csak online kapcsolattal érhetők el – külföldön pedig magas költséggel működnek. Egy ingyenes internetkapcsolattal rendelkező nyelvi fordító tehát lényegesen olcsóbb, mint egy mobilalkalmazás használata. A Vasco Electronics az egyetlen fordítógép, amely ingyenes internetet biztosít a fordításokhoz.

Vasco

Fordítson le 108 nyelvet 96%-os fordítási pontossággal

Nyelvtudás nélkül mindenkinek, aki külföldre utazik, támaszkodnia kell a nyelvi fordítójára. Még belegondolni is rossz, mi történik, ha nem érti meg a repülőtéri bejelentéseket, ha nem tudja megértetni magát a kórházban, vagy akár nemkívánatos ételeket rendelhet az étteremben. Ilyen esetekben elengedhetetlen a megbízható, pontos és gyors fordítás. A Vasco Translator V4 fordítógép összesen 108 támogatott nyelven működik, beleértve a dialektusokat és változatokat (például a brit angolt vagy a kanadai franciát). A készülék ezt nem csak 96%-os pontossággal, de fél másodpercnél is rövidebb idő alatt lefordítja. A fordítás kiejtése világos és pontos – és valóban hasonlít egy anyanyelvi beszélőhöz.

Vasco

Értsen meg mindent, fordítson fényképeket

Legyünk őszinték – szeretünk elmerülni egy másik ország kultúrájában és szokásaiban, de az is nagyszerű érzés, hogy bizonyos helyzetekben magabiztosan tudunk eligazodni, amitől kicsit otthonosabban érezzük magunkat. A beszédfordító képes lefordítani az elkészült fényképet, vagy például az étlapokat, táblákat, menetrendeket vagy figyelmeztetéseket. A készülék automatikusan elvégzi Ön helyett a fordítást – készítsen egy képet, és a fordítógép az Ön anyanyelvén mutatja a tartalmat. A fotófordítás nagyban megkönnyíti az utazást, mivel hatékony és gyors – néhány másodperc múlva a lefordított tartalom megjelenik a képernyőn.

Csoportos beszélgetések fordítása

A képfordító funkció nem az egyetlen kiemelkedő tulajdonsága a Vasco Electronics beszédfordító eszköznek. Itt érdemes megemlíteni a MultiTalk alkalmazást, amely lehetővé teszi a csoportos beszélgetések fordítását. Ez a funkció pl. rendkívül hasznos nemzetközi utazási csoportokban vagy céges találkozókon, ahol minden résztvevő más nyelven beszél. A projektmunka egy nemzetközi csapatban vagy az élénk beszélgetések egy különböző nemzetiségű baráti társaságban gyerekjátékká válnak a beszédfordító segítségévell!

Piacvezető technológiai a fordításban

A Vasco fordítógép olyan szoftveren fut, amelyet rendszeresen frissítenek, és ezért mindig a legmagasabb minőségi szinten elérhető. A cég folyamatosan fejlődik, és minden egyes nyelvpár esetében piacvezető technológiát alkalmaz, hogy biztosítsa az összes nyelvi fordítás legmagasabb színvonalát. Egyszerűen csak töltse le a legújabb frissítéseket közvetlenül a készülékére – természetesen ingyenesen.

Vasco

Beszédfordító egyszerű és intuitív kezeléssel

Nemcsak a technológiával együtt felnőtt generációk, hanem az idősebbek is egyre többen szeretnének utazni. Gyakran elriasztja őket a nehezen elsajátítható technológiájú, modern eszközök használata. A Vasco Translator V4 fordítógép viszont nagyon egyszerűen használható. Egyszerű és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. A nagy, 5 hüvelykes képernyőnek köszönhetően a készülék összes nyelvi fordítása világos és könnyen olvasható.

Strapabíró külső és erős akkumulátor

Az utazás mozgással jár. Valami könnyen leesik a földre, vizes lesz vagy piszkos lesz. Nincs ok az aggodalomra. A Vasco Translator V4 fordítógép ütésálló, fröccsenésálló és porálló is! Ez a készülék minden kedvezőtlen körülménynek ellenáll, legyen az időjárás vagy élénk helyzet. Kirándulás a hegyekbe vagy a tengerhez? Semmi gond, a nyelvi fordító sérülése gyakorlatilag lehetetlen, még a legvadabb utazási kalandokon is. A robusztus eszköz emellett rendkívül praktikus – minden zsebben elfér. A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a beszédfordító bármikor, több napig is használható egyetlen feltöltéssel.

Erőteljes hangszórók a tiszta hangfordításért

Zajos utcák, forgalmas piacok és forgalmas repülőterek – gyakran nehéz idegen nyelven beszélgetni. A Vasco Translator V4 fordítógép nyelvi fordító zökkenőmentes szórakozást biztosít még zajos környezetben is. Erőteljes hangszórókkal rendelkezik, amelyek jóval a normál beszélgetés zajszintje feletti teljesítményt nyújtanak – akár 99 decibelt! A háttérzaj sem okoz gondot, mert a Vasco Translator V4 mikrofonja akár 99%-ban is elnyomja az ilyen zajokat.

Győződjön meg Ön is a fent említett funkciókról, a magas minőségről és a kiváló teljesítményről. A Vasco Electronics Budapest üzletébe már megérkezett a legújabb Vasco Translator V4 fordítógép, próbálja ki Ön is.

Az ideális meglepetést keresi kedvesének? Ne keressen tovább! Az új Vasco Translator V4 fordítógép 5% kedvezménnyel kapható a 24.hu olvasóinak a 24HU5 kuponkóddal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik