Belföld

Videó: Belement egy autós az előtte lévőbe Esztergomban, kiszálltak a sofőrök és lejátszották

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé az Esztergomi Járási Ügyészség azt a garázdasággal gyanúsított két férfit, akik lejátszották egymással a közlekedési vitájukat verekedéssel zárták.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy a bíróság 240  ezer forintos pénzbüntetésre ítélte mindkét férfit. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, de az csak az egyik elkövető esetében vált jogerőssé, mert a másik sofőr és védője három napot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére.

A két sofőr azon veszett össze tavaly december kilencedikén Esztergomban, hogy a másodrendű vádlott hátulról belement az elsőrendű vádlott kocsijába. A szóváltás dulakodássá fajult, melynek során az egyik férfi  megfogta a másik férfi ruhájának gallérját, mire az is  megragadta az ő kabátját és annál fogva átlökte őt a mellettük lévő árok túloldalára, majd ő is átlépett az árkon.

A másik férfi ekkor hozzá lépett, és úgy megütötte a másik autóst, hogy az a földre esett. Ezután ez a férfi felállt, elgáncsolta az ellenfelét, majd ököllel többször is megütötte. Végül a földön lévő férfit egyszer fejbe is rúgta. A fejbe rúgott férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de nem kérte emiatt a sérülést okozó férfi megbüntetését.

Olvasói sztorik