Belföld

Lezuhant a nyolcadikról egy budapesti munkás, az ötödiken tért magához néhány zúzódással

Rosszul lett és lezuhant a nyolcadik emeleten lévő állványról egy munkás egy budapesti építkezésen múlt pénteken. Tragédia ugyanakkor szerencsére nem történt, az RTL Híradójának riportja szerint a férfi az ötödik emeleten, a két egymás melletti terasz közötti résben tért magához, csodával határos módon zúzódásokkal megúszta a balesetet.

A 26 éves férfi a csatornának azt mondta, minden rendben volt, de egyszer csak megrándult a térde. Kattogást hallott és egyből rosszul lett, elkezdett émelyegni, ekkor már tudta, hogy baj van. Leült, mély levegőket vett, aminek hatására kicsit jobban lett. Megpróbált felállni, de ekkor megint belenyilalt a fájdalom a térdébe, majd elájult.

Amikor magához tért, először nem is értette, mi történt, utána kezdett csak összeállni a kép, illetve hallotta messziről, ahogy a többiek mentőért kiáltanak. A férfi felidézte, hogy miután magához tért, mindene fájt, zsibbadt a karja, majd miután kitisztult a kép, attól kezdett félni, hogy megsérült a gerince és lebénult. A kiérkező mentők azonban megnyugtatták, hogy nincsen ekkora baj.

A férfinek nem először múlt hajszálon az élete. Amint a Híradóan elmondta, öt évvel ezelőtt, alig pár karcolással szállt ki egy totálkárosra tört autóból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik