Belföld

„Könyörögni fogsz” – Pétervására fideszes polgármestere megfenyegette Hadházyt

Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz

írta Eged István, Pétervására fideszes polgármestere Hadházy Ákosnak Facebook-üzenetben. A fenyegetően hangzó üzenet előzménye, hogy a független képviselő arról számolt be, az EU-s, vidékfejlesztésre és falusi szálláshelyek működtetésére szánt forrásokat terepjáróra költi a polgármester.

Hadházy arról is posztolt, hogy Eged István a fiát tartotta legalkalmasabbnak a városi tulajdonú hulladékszállító cég vezetésére, illetve 50 millió forint uniós támogatásból épített falusi vendégházat.

A független képviselő mostani bejegyzésében a polgármesterrel kapcsolatban hangsúlyozta:

Természetesen nem félek tőle, akkor sem, ha komolyan gondolja akár a fizikai retorziót is! Inkább meg fogok nézni néhány városi projektet is, vajon azt is ennyire a jó gazda gondosságával intézte? De nagyon sajnálom Pétervására lakosait, ha esetleg a propaganda és a megfélemlítés hatására újraválasztják ezt az embert!

Frissítünk!

„Arra gondoltam, hogy fogunk még találkozni valószínűleg a bíróságon, mert ezt én nem hagyhatom ennyiben” – ezt mondta Eged István az RTL Híradónak a Hadházy Ákosnak küldött üzenetéről. Hozzátette, hogy erőszakkal való fenyegetés őket érte, ugyanis „ő és a családja több ezer fenyegető üzenetet, telefont, levelet kapott”, ezeket „jó nevű ügyvédek” vizsgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik