Belföld

Saját tanára verette meg a diákot, sőt, ötöst ígért annak, aki megüti a 12 éves fiút

A 12 éves Lorenzóra uszította a többi gyereket egy tornatanár Mezőcsáton. Húsz gyerek “élt” a lehetőséggel, ütötték, rúgták társukat, a tanár pedig nézte, sőt, még ötöst is ígért a verésért – erről szól az RTL Híradó riportja.

Hétfőn, amikor az eset történt, még piros folt volt a megvert fiú arcán. A fiú a Híradónak azt mondta:

A hátam mögötti gyerek a hajamat meghúzta, és így belevágta a fejemet a földbe, és akkor elkezdett rám futni mindenki. Valaki rugdosni, ütni kezdett, és a tanár ezt végignézte úgy, hogy nevette.

A fiút azért verték meg az osztálytársai, mert a testnevelés- és informatikatanára azt mondta, aki megüti, kap egy ötöst.

A fiú verésről csak másnap szólt a szüleinek, a mezőcsáti iskolában szerdán szembesítették a feleket. A tanár beismerte a tettét, a szülők pedig feljelentést tettek.

A Mezőkövesdi Tankerületi Központ a Híradónak azt írta, elítélik az erőszak minden formáját, és az intézményben belső vizsgálatot tartottak, valamint a tankerület mint munkáltató megtette a szükséges intézkedéseket. A Híradó információi szerint a tanár szerda óta nem tartotta meg az óráit az iskolában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik