Belföld

Életveszélyben van a székesfehérvári zebrán elütött férfi, segítsen azonosítani

police.hu
police.hu

Elgázoltak egy 40-50 év körüli férfit szerda este hat óra előtt nem sokkal Székesfehérváron, a Berényi úton. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy Renault típusú kocsi vezetője közlekedett a Kadocsa út felől az Olaj utca irányába, de a haladása során nem adott elsőbbséget Berényi útnál lévő zebrán lévő gyalogosnak, és elütötte őt. A férfi az ütközés következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a sérült azonosításához.

police.hu

Az ismeretlen férfi körülbelül 40-50 év közötti, sötétkék színű szabadidő nadrágot, beige színű kabátot, fekete sapkát, s fehér színű sportcipőt viselt.

A rendőrök azt kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképen látható ruházat alapján segíteni tud az ismeretlen azonosításában, hívja  a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik