Belföld

Negyedévvel ezelőtt elment megkeresni egy anya a kutyáját, azóta sincs meg a nő

police.hu
police.hu

Több mint három hónappal ezelőtt elment megkeresni a kutyáját egy zalai asszony, s azóta semmit sem lehet tudni róla. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki Bangó Istvánné felkutatása érdekében.

A 69 éves nő tavaly szeptember 26-án indult el megkeresni a kutyáját a gősfai lakóhelyéről. A kutya azóta hazament, de a nehézkes járású asszony mind a mai napig nem került elő.

Bangó Istvánné 160 centiméter magas, és ősz haja van. Az eltűnésekor fehér cipőt, piros melegítő nadrágot és fekete kabátot viselt, valamint egy barna színű kutyapóráz is volt nála.

A kétszázezres nyomravezető díj összege annak fizethető ki, aki az az eltűnt személy hollétével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, az információja az eltűnt személy megtalálását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően már késő jelentkezni.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bangó Istvánnét felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik