Belföld

Két fiatal sérült meg a győri tömegbalesetben, nem adott elsőbbséget a kanyarodó sofőr

police.hu
police.hu

Tömegbaleset történt tegnap délután Győrben. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 54 éves helyi férfi közlekedett SsangYong típusú kocsijával a Barsi Ernő utcában.

A Szabadi utca kereszteződéséhez érve nagy ívben akart bekanyarodni oda, azonban figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, és manővere során neki ütközött a védett úton egyenesen haladó, 20 éves fiatalember által vezetett Seat típusú gépjárműnek.

A Seat az ütközés hatására az út bal oldalára tért át, ahol karambolozott egy parkoló Opel gépkocsival, amely nekicsapódott a mögötte várakozó szintén Opel típusú járműnek, ami a mögötte parkoló Toyotának ütközött.

police.hu

A balesetben a Seat 20 éves sofőrje, valamint az autóban tartózkodó 16 éves hegyeshalmi fiatal megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az útkereszteződésekhez érve körültekintőbben vezessenek, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákra pedig kiemelt figyelmet fordítsanak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik