Belföld

Magához tért a kórházban a fiú, akinek egy gumilövedék szakította át a koponyáját

Magához tért a kórházban az a 16 éves fiú, aki kedd délután játék közben véletlenül fejbe lőtte magát egy gumilövedékes fegyverrel.

A baleset kedden délután a VII. kerületben történt, amikor a fiú barátaival próbálgatta a fegyvert, ami váratlanul elsült. A lövedék áttörte a fiú koponyáját, majd az agyába fúródott.

A Bors cikke szerint az édesanya először azt hitte, hogy a fia meghalt, és csak amikor magához ölelte, akkor vette észre, hogy még lélegzik és azonnal próbálta elállítani a sebből spriccelő vért. Eközben a vendégségbe érkező barát értesítette a mentőket. A fiút kórházba szállították, ahol azóta több műtétet is elvégeztek rajta.

Az anya a lapnak nyilatkozva azt mondta, fogalma sincs, hogy hogyan került a fiúhoz a gumilövedékes pisztoly. A fegyvert a rendőrség lefoglalta, az ügyben nyomozást indult.

A baleset után nem lehetett tudni, hogy sérülés maradandó károsodást okozott-e, azonban jó hír, hogy a fiú magához tért és a kórházi ágyán felismerte az édesanyját, aki Borsnak annyit mondott: a család bízik benne, hogy a fiú felépül és teljes életet élhet majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik