Belföld

Életveszélyes állapotban van a budapesti tini, aki gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát

Életveszélyes állapotban van az a tizenéves fiú, aki tegnap délután fejbe lőtte magát egy gumilövedékes pisztollyal Budapesten, a VII. kerületi otthonában.

Méhes Dóra, a mentők kommunikációs szervezője ugyanis a mai megkeresésünkre azt írta, hogy a fiatal férfit súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a helyszíni ellátása után.

A 16 éves fiú az otthonában próbálgatta a fegyvert a barátja társaságában, amikor elsült. A Metropollnak a fiú édesanyja azt mondta, hogy a  lövedék áttörte fia koponyáját és az agyába fúródott.

Biztosak vagyunk benne, hogy csak játszani akartak. Éppen a kedvenc akciófilmjüket nézték, amikor megtörtént a baj. Éppen teregettem, amikor meghallottam a fegyver hangját, és amikor odanéztem, láttam, hogy a fiam a padlón fekszik. Először azt hittem, hogy azonnal meghalt, ezért megszaggattam a ruházatomat, majd magamhoz öleltem

– mondta a lapnak a fiú anyja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik