Belföld

Fejenként háromezer forintot kaptak a tanárok jutalomként a II. kerületben, a szegény gyerekeknek szerveznek belőle bejglizést

3000 forintnyi „jutalmat” adott a tankerület egy II. kerületi iskola dolgozóinak. Joggal érzik megalázónak, ezért nem magukra fordítják, hanem gyermekeken szeretnének segíteni – segítsünk nekik, hogy segíthessenek!

3000 forintnyi „jutalmat” kaptak a tankerülettől II. kerületi tanárok, melyet az egyik iskolában egy emberként ajánlottak fel jótékony célra – jótékonysági bejglizést szervezünk.

írja a Facebookon Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere. Később úgy folytatja, hogy

A Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 72 dolgozója (tanárok, oktatást segítők, technikai dolgozók) után 216 ezer forintot kapott a tankerülettől „jutalomként”, vagyis fejenként 3000 forintnyi „ajándékot” adtak a dolgozóknak.

A 3000 forintos „jutalomból” jótékonysági bejglizést szervezünk. A dolgozók egy emberként ajánlották fel „jutalmukat” jótékony célra, mellyel gyermekotthonokat és gyermekek továbbtanulását segíthetik.

Így vasárnap 15 órától jótékonysági bejglizéssel egészül ki a jótékonysági teázás és a Luca-napi búzaültetés a Közösségi Liget Gyarmati Dezső Uszoda felőli bejáratánál. Minden megvásárolt bejglivel és teával gyermekotthonokat és gyermekek továbbtanulását támogatják.

A múlt heti, kerületi tűzoltókat, katasztrófavédőket és közbiztonságért dolgozókat segítő jótékonysági teázáson több mint 200 ezer forint adományt adtak össze szomszédaink. Most a teázás átalakul, és csatlakozunk a jótékonysági bejglizés céljához abban bízva, hogy még több adománnyal segíthetjük az iskola dolgozóinak kezdeményezését, gyermekek tovább tanulását és gyermekotthonokat.

A Luca-napi búzaültetéshez hozzanak használt tejes dobozt vagy bármilyen ültetésre alkalmas edényt, a búzát és a földet mi biztosítjuk. A jól gondozott búza gyönyörű zöld termést hoz karácsonyig.

Mindenkit szeretettel várunk a jótékonysági bejglizésre, teázásra és Luca-napi búzaültetésre vasárnap 15 órától a Közösségi Liget Gyarmati Dezső Uszoda felőli bejáratánál!

– zárja a posztot Őrsi.

Ajánlott videó