Belföld

Felnőttbarát szállodaként hirdeti magát a több milliárdos állami támogatásból felépült felcsúti sportszálló

DAW Studio / Vimeo
DAW Studio / Vimeo

Eredetileg ifjúsági sportszálláshelynek indult, aztán a focicentrum mellett a földből egy felnőttbarátként hirdetett, elegáns szálloda nőtt ki Felcsúton – írja a 444. Az ifjúsági sportszálláshelyre Tao-pénzeket is kértek Felcsúton. Ezt a forrást elvileg utánpótlás-nevelésre lehet fordítani, a labdarúgó-szövetséghez beadott tervekben ott is van, hogy

ifjúsági és sportszálláshelyet építtettünk akadémiai edzőtáborozáshoz. Az ifjúsági sportszálláshely a hazai és a nemzetközi utánpótláskorú sportolók edzőtáborozásához, illetve a mérkőzések lebonyolításához szükséges szálláshelyeket biztosítja.

A költségek ugyan másfél milliárd forintról indultak, a G7 viszont 2020 végén már 11 milliárdos támogatást számolt össze a sportszálló költségeire. A beruházás jelentős csúszással készült el, a végeredményen viszont az látszik, hogy ez messze nem csak egy sportszálló lett. A Hotel Pancho egy felnőttbarát szállodának hirdeti magát, ahol „meghitt csend van vacsora közben”.

Hotel Pancho / Facebook

A 444 cikkében arról ír, hogy amikor éppen nincsenek edzőtáborozó vagy meccsre készülő gyerekek, akkor bárki bérelhet szobát. Nem olcsó, most hétvégére például 60 ezerért kínálnak egy szobát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik