Belföld

Tarlós István mégsem ül be a Hungaroring Sport Zrt.-be

Frissítünk!

Csütörtök délután egy hír jelent meg az ATV-n, amelyben Tarlós István azt nyilatkozza: ugyanabban a november 3-i levélben jelezte, hogy nem vállalja a Hungaroring felügyelőbizottságának az elnöki tisztét, amelyikben közölte, hogy lemond a MÁV igazgatótanácsában betöltött tisztségéről is.

A Hungaroring Sport Zrt. felügyelőbizottságának elnöke lett Tarlós István – írja a HVG360. Az erről szóló döntés már októberben megszületett, ám a cégbírósági bejegyzése csak most történt meg.

November közepén derült ki, hogy a volt budapesti főpolgármester távozik a MÁV igazgató tanácsából azt követően, hogy néhány hete újabb öt évre kinevezték. A miniszterelnöki tanácsadóként is dolgozó Tarlós családi okokkal indokolta a lemondást. Tarlós szerint lemondása teljesen véletlenül esett egybe a minisztériumi változásokkal, és azzal, hogy Lázár Jánoshoz kerül a közlekedési terület; annál is inkább semmi köze hozzá, mondta, mert már korábban, november 3-án beadta azt. Hozzátette, hogy már a választások után fontolgatta a lépést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik