police.hu
Belföld

Elütöttek a zebrán, majd sorsára hagytak egy nőt Miskolcon: felismeri a sofőrt?

Elütöttek a zebrán, majd sorsára hagytak egy nőt Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint november 24-én 16 óra 50 perc körül egy férfi közlekedett egy bordó színű, Renault Thalia típusú kocsival a Szent István úton, ahol a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy az úttesten átkelni szándékozó nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az elütött nő könnyű sérüléseket szenvedett.

police.hu

Az autót vezető férfi 50-60 év körüli, haja rövid, ősz, fülei elállók, lábszárai „O” alakban görbültek. Fekete bőr vagy bőrutánzatú dzsekit, sötétkék pulóvert, sötétkék munkásnadrágot és világoskék cipőt viselt.

A miskolci rendőrök azt kérik, hogy aki az ügyben szereplő férfi kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám.

Ajánlott videó