Belföld

Nagymamája vigyázott a háztűzben meghalt kétéves kisfiúra, amikor történt a tragédia – büntetőeljárás indult

Büntetőeljárásban vizsgálja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya annak a kétéves kisfiúnak a halálát, aki háztűzben vesztette életét tegnap délután Kisdombegyházon.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kétéves gyermek mellett egy 17 éves fiatal és egy 68 éves nő tartózkodott az épületben akkor, amikor történt a tragédia.

Utóbbi két ember ki tudott menekülni, de a kisfiút sajnos már nem sikerült kimenteni, ő a helyszínen életét vesztette. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indult büntetőeljárás és a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia okát, körülményeit.

Magyar Zsolt, Kisdombegyház polgármestere megrendülten nyilatkozott a tragédiával kapcsolatban. A beol.hu beszámolója szerint azt mondta, hogy a család négy gyermeket nevel, a szülők dolgozni voltak, és a nagymama volt otthon, amikor a felcsaptak a lángok.

Porig égett ott minden, már amennyit látni lehetett. Semmi nem maradt. A család elhelyezéséről szeretnénk gondoskodni, van egy olyan épületünk, ahol konvektorokkal tudunk fűteni. Megoldjuk, hogy legyenek ruháik, most szedjük össze, amit csak lehet. Az egész település összefogott

– mondta a település vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik