Belföld

Megtámadtak egy védőnőt Balmazújvárosban, mert az jelentette, hogy rosszul bánnak egy babával

Keresi a rendőrség Nagy Istvánt, aki sokadszorra nem jelent meg a bíróságon, miközben azzal vádolják, hogy tavaly Balmazújvárosban, a nyílt utcán bottal támadt rá egy védőnőre – derült ki az RTL Híradójából. A vádlott azért dühödött fel, mert a védőnő korábban jelentette a gyámügynek, hogy a férfi és az élettársa rosszul gondoskodnak a csecsemőjükről, emiatt a gyermek nevelőszülőkhöz került.

A történtek idején a védőnő egy másik környékbeli családnál tett látogatást. A pár női tagja nyilatkozott a híradónak, ő elmondta, hogy már épp kísérték ki a nőt az utcára, amikor a vádlott kirtontott az egyik szomszédos házból egy bottal a kezében. A kapu előtt akarta fejbe verni az áldozatát, aki bár a kezével védeni tudta magát, így sem tudott talpon maradni.

A híradónak nyilatkozó nő elmondta, hogy az ő párja, Pisti vetett véget a bántalmazásnak, odaállt a védőnő elé és megvédte őt a támadótól. Ezután a nőt visszakísérték a házba, borogatást raktak a kezére, majd hívták a mentőket. Velük együtt nem sokkal később érkezett a rendőrség is. A védőnő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérletével vádolja Nagy Istvánt, akinek a körözési fotója a rendőrség honalpján is fent van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik