Belföld

Segítségnyújtás nélkül tovább hajtott a sofőr, miután elütött egy biciklis fiút Győrben

Közleményt adott ki a rendőrség, melyben arról írnak, hogy november 9-én a délutáni órákban egy – feltehetően – szürke színű Chevrolet Lacetti kombi elgázolt egy bicikliző 13 éves fiút Győrben. A baleset a Híd utca, Töltésszer utca kereszteződésénél lévő körfogalomnál történt, az autó a Jedlik Ányos híd felől érkezett.

Haladása során a járművezető a körforgalom előtt – a kamerafelvétel alapján – észlelte, hogy a számára nem biztosított elsőbbséget egy kerékpáros fiatalember, aki a Híd utca felől hajtott a kijelölt gyalogátkelőhelyre. A sofőr a járművét lefékezte, azonban ennek ellenére a biciklisnek érintőlegesen nekiütközött és őt fellökte, aki ezt követően visszaült a kerékpárjára és tovább haladt. A balesetet észlelve az ismeretlen vezető megállt, de segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyta.

A baleset következtében a 13 éves kerékpáros fiú megsérült. A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik