Belföld

Keresik a tatabányai tragédia helyszínén megálló mercist

police.hu
police.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben kérik a tatabányai rendőrök a lakosság segítségét. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy Volkswagen Golf típusú kocsival haladt Vértesszőlős felől Bicske irányába szeptember kilencedikén este nyolc körül egy sofőr.

Ezzel egy időben láthatósági mellény nélküli biciklis közlekedett a tatabányai Szent István úton, a Templom utca felől. A Gábor Áron utca irányába akart továbbhaladni. Az útkereszteződésbe mindkét jármű behaladt, s a kerékpár jobb oldalának ütközött a kocsi. Az útburkolatra eső biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség kéri annak a sofőrnek a jelentkezését, aki megállt egy Mercedes típusú gépkocsival a baleset helyszínén, de várja mindazok jelentkezését is, akik szemtanúi voltak a tragikus kimenetelű balesetnek.

Aki az esettel kapcsolatosan információval rendelkezik, vagy a tanú önmagára ismer az jelentkezzen személyesen bármelyik rendőrségen, vagy hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-34-517-777-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy a 112 központi segélyhívó számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik