Belföld

Van jobb spórolás, mint német doggal fűteni az autót

24.hu
24.hu
Magas parkolási költségek és drága casco díjak – sokba kerül egy autó fenntartása, rengetegen szeretnének spórolni, ahol csak tudnak. Egy autósoknak készült magyar applikáció, a Cristo olyan rendszert fejlesztett, ami nagyban megkönnyíti az autósok életét. Nemcsak okosparkolást segítő rendszere van, hanem a járművel kapcsolatos egyéb kiadások – pédául casco – mérséklésében is segít.

Az autós app rendszere felismeri melyik zónában tartózkodunk, ezért egyetlen gombnyomással elindítható a parkolás, ha pedig elindul az autó, akár automatikusan le is állítja a díjfizetést. Ezenkívül használati alapú cascot lehet kötni az appon keresztül: ha tízezer kilométernél kevesebbet megy valaki, akkor akár fele annyi cascot kell fizetnie, mint előtte.

Hirdetés

Te mire dobod ki a legtöbb pénzt feleslegesen? Érdemes elgondolkodni, hogy mi az a szolgáltatás, amiért minden hónapban fizetsz, mégsem használod ki teljesen. Úgy felejtett parkolás, kondibérlet, esetleg a streaming? Képzeld, még a Cascód is lehet ilyen: a Cristo használatalapú Casco termékével a tényleges autóhasználatod alapján számol egy alapdíjat, ami a használat szerint egészül ki, így nem lesz felesleges pénzkidobás, ha ritkábban autózol! Költs okosan – azért fizess, amit valóban használsz! Részletek ezen a linken.

Olvasói sztorik