Belföld

Halálra gázolt az InterCity egy nőt Tatán, segítsen azonosítani

police.hu
police.hu

Halálra gázolt tegnap kora este egy gyalogost az InterCity Tatán, az Agostyáni úti és a Tóvároskerti vasúti átjáró között. A nőnél semmilyen azonosításra alkalmas irat nem volt, ezért a tatai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen holttest azonosításához.

police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő zömök testalkatú, rövid barna színű haja volt. Egy piros színű kötött csősálat, kötött barna színű női sapkát, F&F márkájú, kék színű pamut melegítőnadrágot, TEAM TREK magasszárú, szürke színű túracipőt, és fekete színű, XL-es , BNP PARIBAS feliratú mellényt, kék-fekete színű, 2XL -es garbót, valamint F&F márkájú sötétkék orkán kabátot viselt.

police.hu

A tatai rendőrök azt kérik, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképfelvételen látható ruhanemű alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen  a Tatai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06/34-517-777-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik