Belföld

Eltűnt egy 15 éves Veszprém megyei lány a bátyjával

police.hu
police.hu

Eltűnt egy tizenéves Veszprém megyei testvérpár. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 15 éves Horváth Anasztázia és a két évvel idősebb testvére, Horváth Nikolász Rikárdónak Zalaszentlászlón volt az utolsó ismert tartózkodási helyük szeptember 23-án azt követően, hogy távoztak a bakonyoszlopi lakóhelyükról.

Azóta sem lehet tudni, hol lehetnek, és életjelet sem adtak magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések pedig eddig eredményre nem vezettek.

Horváth Anasztázia 150 centi magas, vékony testalkatú, barna szemű, és a szőkésbarna haját közepesen hosszúra vágva viseli. A bátyja 170 centi magas, vékony testalkatú, barna bőrű, barna szemű, és a barna haját szőkére (sárgára) festve viseli, és a bal szemöldökében testékszert visel.

A veszprémi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható testvéreket felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik