Belföld

Jeszenszky Zsolt a Baranyi-ügyről: Ha az ember k@rvának áll, akkor b@szni kell

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A Hír Tv műsorvezetője visítozó áldozatpolitikusnak nevezte a ferencvárosi polgármestert, és arról is írt, hogy vagy kurva, vagy nem.

Ha az ember k@rvának áll, akkor b@szni kell. És ezzel most nem Baranyi Krisztina esetleges korábbi vagy kiegészítő foglalkozására gondolok – vagy volt neki ilyen, vagy nem, ő dolga. Hanem arra, hogy aki politikusnak áll, az bizony kap hideget-meleget. És el kell viselnie. Ha nem bírja, válasszon magának más pályát. Legyen például mosónő… (de ez csak véletlenül jutott eszembe, nem Baranyiról)

– írta Facebook-oldalán Jeszenszky Zsolt kormánypárti újságíró, a Hír TV műsorvezetője a ferencvárosi polgármesterről.

Amint beszámoltunk róla:

  • múlt pénteken Baranyi nem volt hajlandó válaszolni az ATV-be behívott, a Pesti Srácoknál dolgozó Szalai Szilárd kérdéseire, azt mondta, propagandistáknak nem válaszol.
  • Kedden a ferencvárosi ellenzéki polgármester a Miniszterelnökség államtitkárával, Fürjes Balázzsal vitázott az ATV-ben, ahol a műsor szerkesztőinek kérése ellenére lejátszott egy olyan felvételt, amelyen az azóta már megszűnt Pesti TV műsorában, Jeszenszky műsorvezetése mellett arról viccelődtek, hogy egy kecskével érdemesebb dugni, mint vele, mivel „a kecskét legalább meg tudod enni utána, most a Baranyi Krisztával mit csinálsz?” Fürjestől azt kérdezte: „Ön szerint ezeknek az újságíróknak válaszolnom kellene?” A fideszes politikus erre azt mondta, az ő ízlésével nem fér össze ez a stílus, de akkor sem jó, ha politikusok döntik el, ki újságíró és ki nem.

Jeszenszky most úgy reagált: műsora egy „szókimondó, szatirikus politikai talk show” amelyben „ilyen, és még ennél sokkal durvább dolgok is elhangzanak időnként”. Majd hozzátette:

Van-e Baranyi Krisztánál szánalmasabb, visítózóbb-sipákolóbb, áldozatpózoló politikus Magyarországon? Bár nagy a verseny, de szerintem nincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik