Belföld

Orbán Ráhel: Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy tudjon talpon maradni, mert nehéz lesz

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya, aki egyben a BDPST cégcsoport kreatívigazgatója és az ODU gyerekbolt tulajdonosa, interjút adott a Republic Group reklámcég podcastjának, amelyet a 444.hu szemlézett.

A podcastban Orbán sokat beszélt az ő reklámszakmai feladatairól a BDPST Concept vezetőjeként, erről nagyjából ezt mondta:

Amikor a koncepciót összerakjuk, és igazából megírjuk azt a bizonyos narratívát, amiről remélem, ma sokat fogunk még beszélgetni, amikor ezeket összerakjuk, akkor megfelelő briefet tudjunk adni a különböző velünk dolgozó cégeknek, stúdióknak, és így tovább. Az üzemeltető cég segít abban, hogy úgy legyen megfejlesztve egy projekt, hogy utána az a megfelelő hatékonysággal üzemeltethető lehessen, és az én általam vezetett BDPST Concept pedig végig kísér minden projektet. Nem mondom, hogy napi szinten, de azért felel, hogy tényleg mindenhol a narratíva megjelenjen, megértsék, átéljék a velünk dolgozók ezeket a történeteket, kvázi a részesévé tudjanak válni.

Szerinte a cégük értékmentést folytat, a turai kastélyt például az utolsó utáni pillanatban mentették meg. Szerinte azzal, hogy éttermet és hotelt működtetnek benne, sok embernek átélhető lesz a hotel, amelyet eddig nem lehetett megnézni.

A miniszterelnök lánya a nehéz időkről is beszélt. Erről az alábbiakat mondta:

  • „Érezzük, tapasztaltuk, látjuk. Minden nap foglalkozunk mi is ezekkel a kérdésekkel.”
  • A covid nagyon nehéz volt, de ők sokaknál könnyebb helyzetben voltak, fejlődni viszont nem tudtak.
  • Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja újabb nehéz helyzetet teremt, és ebben a legrosszabb a bizonytalanság.
  • Nem tud negatívan nyilatkozni azokról, akik egy országgal arrébb mennek, de látja, hogy sokan jönnek haza, hiszen ő is elment, aztán hazajött, és szerinte sok jót hozott haza.
  • „És nagyon drukkolok mindenkinek, hogy tudjon talpon maradni, mert nehéz lesz”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik