Belföld

Czeglédy Csaba: Jogerősen elítéltek két propagandistát

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Megrovásban részesítette a Pesti Srácok két újságíróját jogerős ítéletében a Fővárosi Törvényszék, a verdikt szerint Szarvas Szilvesztert és Füssy Angélát rágalmazásban mondták ki bűnösnek – ezt Czeglédy Csaba, a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusa posztolta a saját Facebook-oldalán.

Czeglédy nem felejtette el megjegyezni, hogy az ítéletet éppen azon a napon kapta kézhez, amikor a PS egyik munkatársa „dölyfösen kérte ki magának, hogy Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni a kérdéseire az ATV műsorában”.

Az évek óta húzódó eljárásban az ügyvédként is praktizáló Czeglédy annak kimondását kérte a bíróságtól, hogy a Pesti Srácok újságírói több cikkben és különböző ügyekben is alaptalanul megrágalmazták őt.

Mondanom sem kell, hogy a két propagandista a hazug állításokat semmivel nem tudta bizonyítani, a bíróság pedig nagyon alapos eljárást lefolytatva még azt is kimondta, hogy Füssy Angéla szavahihetősége a bizonyítékok alapján megkérdőjeleződött. Ahogyan ígértem, nem hagyom, hogy a fideszes propagandisták megússzák a hazugságok gátlástalan terjesztését. Szomorú csupán az, hogy »természetesen« ez követően is nekik áll majd feljebb, és a felsőbbrendűségük tudatában fogják tovább végezni jól jövedelmező »munkájukat«

– fogalmazott posztjában Czeglédy Csaba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik