Belföld

Telex: Nem verte nagy dobra a közmédia a Petőfi Rádió csatornaigazgatójának leváltását

Hetekkel ezelőtt eltávolították a Petőfi Rádió csatornaigazgatói pozíciójából Béli Ádámot. Egyelőre nem tudni, ki váltja a posztján, csak annyi biztos, hogy Sivák Péter a jövőben a Petőfi Rádió és TV tartalmainak az előállításán dolgozik majd – írja a Telex.

A Rádió 1, a Best FM és a Retro Rádió korábbi programigazgatójának érkezését Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója is megerősítette a lapnak. A szakembert a Petőfi Rádió és TV külső tartalomgyártásáért felelős Petőfi Média Group (PMG) bízta meg a tartalmak összehangolásával úgy, hogy közben folyamatosan egyeztet a szakmai igazgatóval, valamint a Petőfi Rádió és TV vezetőivel.

Arról, hogy kik a Petőfi rádió és TV vezetői nincs nyilvános információ az interneten, hiába működnek az adófizetők pénzéből.

Béli leváltásáról Demeter annyit mondott, hogy az az MTVA hatáskörébe tartozik.

Az MTVA vezetőségének fenntartott oldalon sem a Petőfi TV-nél, sem a Petőfi Rádiónál nem szerepel az, hogy ki most ezeknek a felületeknek a csatornaigazgatója, ahogy augusztus óta Béli Ádám neve sem, aki korábban csatornaigazgatójaként volt feltüntetve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik