Belföld

Családi tragédia történt Litérnél, szemtanúkat keres a rendőrség

police.hu
police.hu

Egy házaspár szenvedett tragikus kimenetelű balesetet néhány nappal ezelőtt a 72-es számú főútvonalon, Litér közelében. A jobb első ülésen ülő idős asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe, míg a járművet vezető férje súlyos sérüléseket szenvedett. A Veszprémi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja a halálos baleset körülményeinek a tisztázása érdekében.

Az eljárás eddigi adatai szerint a 74 éves férfi egy Suzuki Ignis típusú személygépkocsival közlekedett múlt csütörtökön délután negyed öt körül a 72-esen, Litér felől a 8-as számú főútvonal irányába. Haladása során a pápai sofőr járművével  letért jobbra az úttestről, majd a vízelvezető árokba hajtott, s az árokpartnak ütközött.

police.hu

A gépkocsi végül keresztbe fordulva a jobb oldali útpadkán állt meg. A balesetben a nő a helyszínen meghalt, a férje pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Az eset körülményeinek tisztázása miatt a rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik látták a balesetet, esetleg felvételt készítettek róla, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

A szemtanúk személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06 (88) 428-022/1012 telefonszámon jelentkezhetnek. Továbbá névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik