Belföld

Napokig feküdt a padlón egy nyugdíjas, miután rádőlt a szekrény

Napokig feküdt az otthona padlóján egy 75 éves sérült férfi, miután rádőlt a szekrény. Egy helyi férfi kért segítséget a tiszakécskei rendőröktől, miután két napja nem látta az idős barátját és hiába kereste a lakásán vagy hívta telefonon.

A bejelentő aggodalmát az is fokozta, hogy cimborája nehezen tud mozogni a kora és betegsége miatt. A járőrök egy percet se haboztak, rögtön a lakásához siettek.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint égett a lámpa a házban, de a csengetés ellenére senki sem nyitott ajtót.. Végül a kerítést megbontva tudták megközelíteni az ingatlant a zsaruk. A bejárati ajtó nem volt bezárva, ezért azon könnyedén bejutottak.

A házban megtalálták az idős férfit a földön fekve, egy szekrény volt rádőlve. Ekkor Szijj Attila főtörzsőrmester leemelte róla a szekrényt, Komarek Pál Benjamin őrmester pedig kihúzta alóla a nyugdíjast és biztonságos helyre vitte, Szabó Csilla kolléganőjük pedig értesítette a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a férfit.

Kiderült, hogy a 75 éves férfi már 2-3 napja feküdt a földön sérülten és mozgásképtelenül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik