Belföld

Rogánék 7,8 milliárd forintot költenek el az új kommunikációs kampányra

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Nettó 7 milliárd 874 millió forintos keretösszegre kötött szerződést a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal a New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-vel és a Lounge Design Szolgáltató Kft.-vel egy új kommunikációs kampányra – ezt írja az rtl.hu a Miniszterelnöki Kabinetirodától kapott tájékoztatás alapján.

A megbízási díjért cserébe a feladat

az Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatok ellátása, valamint az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátása.

Az rtl.hu szerint az újabb kormányzati kampány azt a fő üzenetet hivatott átvinni, hogy az Oroszország elleni európai uniós szankciók felelősek Magyarország nehéz gazdasági helyzetéért.

A szerződés szerint a feladatok között van a kreatív szövegírás, a nyomdai szolgáltatás, a filmgyártás, a médiatervezés és a rendezvényszervezés, szóval a komplett kampány minden elemét ez a két cég bonyolítja majd le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik