Belföld

15 ezres bírságot kapott egy kómában fekvő sárkeresztúri nő

Lehotka László / MTVA/ Bizományosi
Lehotka László / MTVA/ Bizományosi

Egy hónappal ezelőtt tragikus kimenetelű baleset történt Berhidánál, miután egy autó a fának csapódott. A 19 éves sofőr életét már nem lehetett megmenteni, az autóban ülő fiatal lány pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kómába került.

 Még magatehetetlenül, kómában feküdt a lányom, amikor levelet hozott a rendőrségtől a postás. Azt hittük, a baleset körülményeiről állapítottak meg valamit, ám nem ez történt. Alig akartuk elhinni, de a lányomat a történtek után 15 ezer forintra megbüntették, amiért állítólag a baleset idején nem volt becsatolva a biztonsági öve. Tudjuk, hogy a szabályokat be kell tartani, de a lányom az életéért küzd, méltányosságból eltekinthetnének a bírságtól

– mondta a Blikknek felháborodva Nikolics László.

A lányt a múlt héten a győri kórházból átszállították a székesfehérvári kórházba, ahol lélegeztetőgépre kötve jelenleg is ápolják. Mozog a szeme, a szája, mosolyog és nyel, de a szakemberek szerint isteni csoda lenne, ha tovább javulna az állapota. A szülei azt szeretnék, hogy az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe kerüljön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik