Belföld

Videón, ahogy bunyóval rendezi a parkolási vitát egy nő és egy férfi

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség  azzal a nővel és férfival szemben, akik tavaly augusztusban nyílt utcán estek ököllel egymásnak egy parkolási vitát követően.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint két nő és egy férfi parkolási nézeteltérés miatt vitázott egymással a tokodi utcában. A vita tettlegességig fajult, s az egyik nő kétszer is bevitt egy öklöst a férfinek.

A férfi először védekezésként ellökte magától a nőt, eközben a neje a hajánál fogva próbálta visszatartani az ököllel ütő nőt, aki ennek hatására elfordult és ellépett a férfitól. Ekkor a férfi a nő után lépett és ököllel többször is megütötte. A megütött nő erre többször is megütötte a férfit.

A verekedő embereket három másik szemtanú választotta szét. Ezt követően a férfi úgy megrúgta egy kocsi jobb oldali visszapillantó tükrét, hogy az letörött, ezzel 42 ezres kárt okozott. A férfinak az őt ért ökölütés miatt nyolc napon belül gyógyuló arctáji zúzódása keletkezett.

Az ügyészség pénzbüntetést kért büntetővégzésében az elkövetőkre azzal, hogy a férfit kötelezzék a rongálási kár megtérítésére is.

Olvasói sztorik