Belföld

Három hete nem találják a négy gyermekével eltűnő újszászi apát

police.hu
police.hu

Továbbra sem lehet tudni, hogy mi lehet azzal a négy gyermekkel, akiket több mint három héttel ezelőtt vitt el az édesapjuk valahova, mert el akarta vinni őket a gyámhivatal.

András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy továbbra is keresik a 4 és 6, valamint 14 és 15 éves gyerekeket.

Nagy Dorina Hannát, Nagy Jázmin Kamillát és Nagy Diána Szindit és a féltestvérüket, Marinka Kálmán Jánost nevelésbe vette a gyámhatóság, de meghiúsult a gondozási helyre történő szállításuk, mert az édesapjuk, Nagy Kálmán szeptember hatodikán ismeretlen helyre távozott velük az újszászi otthonukból.

police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság továbbra is azt kéri, hogy aki a képen látható gyerekeket felismeri, vagy tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a kapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik