Belföld

Előzzük meg a reggeli bosszankodást

Az őszi hűvösebb napok és különösen a tél beköszöntével érdemes a szokottnál is nagyobb törődéssel fordulni autónk felé, legyen szó mindennapi használatról vagy alkalmankénti igénybevételről. Egy prémium üzemanyag megfelelő védelmet nyújthat a motornak az időjárás viszontagságai alatt is.

A motor az autó lelke, amelytől elvárjuk, hogy minden körülmények között helyt álljon utunk során. A dízelüzemű gépjárművek zökkenőmentes működése a benzines autókénál is nagyobb odafigyelést igényel tulajdonosuk részéről. Különösen igaz ez az év hidegebb napjain, amikor előfordulhat, hogy nehezebben indul el egy dízel üzemanyagot használó motor. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy használat közben a motorban károsanyag lerakódások keletkeznek, nem kímélve a porlasztócsúcsokat, a gyenge üzemanyag-befecskendezés pedig csökkentheti a motor teljesítményét.

A Shell V-Power Diesel a Shell legnagyobb tisztítási hatékonyságot biztosító1 dízelüzemanyaga, amely az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészein, így a beömlőszelepeken és az üzemanyagfecskendőkön található lerakódások eltávolításával elősegítheti a motor megtisztulását, ezáltal minimalizálhatja az energiaveszteséget és támogathatja a motor teljesítményét is2. A Shell fontos küldetése, hogy az autósok partnereként folyamatos termékfejlesztéssel mindig a lehető legjobban hozzájáruljon a motor teljesítményéhez. A Shell V-Power Diesel termékelőnyeit a BMW M is elismerte és ajánlja. A Shell V-Power Diesel megváltozott összetétellel immár az ország számos pontján elérhető a Shell töltőállomásokon3.

A tiszta és hatékony motor többé már nem álom az autósok számára, akik a Shell prémium dízelüzemanyagának rendszeres használatával sok évig megbízható társra találhatnak gépjárművükben munkába járás, bevásárlás és a hétvégi kirándulások alkalmával is. Hozzon ki többet autójából Ön is a Shell V-Power Diesel üzemanyaggal.

 

[1] A Shell FuelSave Diesel üzemanyagokhoz viszonyítva.
[2] A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek: https://www.shell.hu/autosok/uzemanyagok/v-power/diesel.html
[3]  A korábbi Shell V-Power Diesel üzemanyag összetételéhez képest. Maximum 0,5% diesel biotartalommal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik