Belföld

Lopott kocsival mentek quadot lopni

A police.hu tudósítása szerint V. Henrik 2022. szeptember 7-én reggel ellopott egy autót a XXI. kerületből. Az alkalmi tolvaj észrevette, hogy egy parkoló kocsi csomagtartója nyitva van, a férfi azon bemászott, és még a pótkulcsot is megtalálta, amit a gépjármű tulajdonosa óvatlanul az egyik ajtó oldalába tett be.

Még aznap délután a 32 éves férfi a lopott autóval és ismerősével egy csepeli üzemcsarnok területére ment, ahonnan elloptak egy quadot, a négykerekű járgányt egyszerűen betették az autó csomagtartójába úgy, hogy a hátsó két ülést lehajtották. Már éppen visszafelé tartottak a telepről, amikor a Renault Twingo tulajdonosa szembe jött velük, és azonnal értesítette a rendőrséget.

A XXI. kerületi járőrök egy munkásszálló előtt találták meg az autót, amiben még benne volt a quad is. Ugyanitt fogták el a rendőrök V. Henriket, akit a csepeli kapitányságra állítottak elő. Társát, a 29 éves D. Kálmánt két nappal később fogták el. A XXI. Kerületi Rendőrkapitányság V. Henriket lopás bűntett és egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatta ki, és őrizetbe vette. Társának, a 29 éves D. Kálmánnak a quad ellopása miatt kell felelnie – írja a police.hu.​

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik