Belföld

Torlódik a forgalom az M0-s, az M1-es, az M3-as és az M5-ös autópályán is

Az esős hétfő reggeli csúcsban, a szokottnál is nagyobb torlódásokra és hosszabb menetidőre kell készülni a főváros környéki és az oda bevezető utakon. Ehhez jön hozzá, hogy több baleset is történt már az utakon, írja az Útinform.

Részletesebben:

  • Az M0-s autóúton keleti szektorában, a Megyeri híd irányába, Csömör térségében a 60-as km-nél korábban két koccanás is történt. A sérült járművek már a leállósávon vannak, mögöttük a 5-6 km-es a torlódás.
  • Az M1-es autópályán, Budapest felé, Győr elkerülő szakaszán a 120-as km-nél egy személyautó korlátnak ütközött. A belső sávot lezárták, 3-4 km-es a torlódás.
  • Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé a 169-es km-nél egy személyautó korlátnak ütközött. A belső sávot lezárták.
  • Az M5-ös autópályán, a főváros bevezető szakaszán, a 16-os km-nél egy személyautó a szalagkorlátnak csapódott. A sérült jármű a gyorsítósávot és a külső sáv egy részét foglalja el, ezért tapasztalható lassulás. A baleset miatt az M51-es autóúton is lassabb az előrejutás.

Emellett az M85-ös autóúton, Fertőrákos felé, a balfi csomópontnál egy személyautó korlátnak csapódott. A 94-es km-nél lezárták a  belső sávot.

Az esős hétfő reggeli csúcsban, a szokottnál is nagyobb torlódásokra és hosszabb menetidőre kell készülni a főváros környéki és az oda bevezető utakon. Az M0-s körgyűrűn a főbb csomópontoknál van araszolás, az M1-M7 bevezetőn Budaörsnél lassú a forgalom, az M3-as autópálya bevető szakasza már Mogyoródtól torlódik, az M4-es autóúton Üllő és az M0-s között lassabb a haladás. A 10-es főúton, a solymári körforgalom és az Óbudai temető között, a 11-es főúton Tahitótfalu és Budakalász között, az 51-es főúton Dunaharasztinál haladnak lépésben a járművek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik