Belföld

Fiatal lányok előtt kezdett önkielégítésbe egy férfi Nagykőrösön

Megbotránkozott édesanya telefonált segítségért a rendőrségre 2022. szeptember 20-án délután – írja a police.hu. Lánya iskola után beszélgetett egy nagykőrösi parkban két barátnőjével, amikor egy ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk. Először egy cigarettát kért, majd arra kérte őket, feküdjenek mellé az egyik hintában. A lányok ezt nem tették meg, mire a középkorú férfi letolta a nadrágját elővette a nemiszervét és önkielégítést végzett, a fiatalok elmenekültek a helyszínről.

A férfi letolt nadrággal egy darabig követte őket, egy bokornál befejezte önkielégítést, majd visszasétált a padon hagyott táskájához.

A helyi rendőrök közben elindultak a jelzésre, másnap korán reggel kopogtattak 46 éves B. Tamás nagykőrösi házának ajtaján, elfogták és előállították. A férfi kihallgatásán a gyanúsítás szövegében foglaltakat megértette, panaszt nem tett, kijelentette, hogy vallomást sem hajlandó.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik