Belföld

Apja luxusautójával ébresztette egy 17 éves fiú a Váci út lakóit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 2022. szeptember 16-án éjszaka közlekedési ellenőrzést tartott a kerület kiemelkedően forgalmas útjain. Az akció fő célja a közúti közlekedés biztonságának javítása volt – írja a police.hu. 

Gyorshajtás miatt 16 gépkocsivezetővel szemben indult közigazgatási eljárás. Két gépkocsivezetőt elfogtak, egyiküket ittas járművezetés miatt, a másik ellen tartózkodási hely megállapítása miatt volt elfogatóparancs érvényben, és eltiltás hatálya alatt vezetett. Egy személyt előállítottak légalkohol-mintavételre, egy másik közigazgatási bírságot kapott ittas járművezetésért.

Az alábbi videón szereplő luxusautót azért állították meg, mert bejelentés érkezett, hogy egy autó nagy hanggal közlekedik a Váci úton.

A kocsit vezető tizenhét éves fiút feljelentették és elvették a kocsi rendszámát, mivel a külföldi rendszámú, édesapja által bérelt luxusautót az előírt engedély nélkül vezette.

Helyszíni bírságot kapott két sofőr vezetés közben kézben tartott mobiltelefon-használat miatt, egy vezető azért, mert nem indexelt sáváltáskor, valaki pedig azért, mert a kocsijának lejárt a műszakija.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik