Belföld

Motoros rendőr segítségével jutott kórházba egy babáját elvesztő, erősen vérző nő

Az M3 autópálya melletti benzinkútnál fordult segítségért egy 33 éves férfi az éppen intézkedő motoros rendőrökhöz kedd délután.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi az Egerből érkező feleségét várta, aki babájuk spontán elvesztése miatt erősen vérzett és kétséges volt, hogy időben beérnek az Üllői úti klinikára.

Nem igazán ismerték a környéket, és egyre nagyobb volt a torlódás a délutáni csúcsban is. Két perccel később a 31 éves asszony beállt a parkolóba, láthatóan erős fájdalmai voltak és vérzett. Haladéktalanul orvosi ellátásra volt szüksége, ezért a mentő riasztására és kiérkezésére nem pazarolhatták az időt.

A motoros rendőri felvezetés 16 óra 31 perckor indult. A főtörzsőrmester szirénázva nyitotta az utat a férj által vezetett autónak, a feltorlódott forgalomban veszteglő járművek pedig lehúzódva biztosítottak elsőbbséget a számukra. A benzinkút parkolója és az Üllői úti klinika közötti 15,7 km távolságot 13 perc alatt legyűrték a délutáni csúcsforgaloban. Mire a bejárathoz értek, már orvos és nővérek vártak rájuk, akik azonnal megkezdték az asszony ellátását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik