Belföld

Álmában szúrta fejbe 6 éves kislányát az apostagi nő, beismerte tettét, de nem tudta megmagyarázni

Beismerte a bűncselekmény elkövetését az az apostagi nő, aki szeptember 13-án hajnalban késsel támadt az ágyban alvó gyermekére Apostagon, ám nem tudott magyarázatot adni borzalmas tettére a gyanúsítotti kihallgatása során – tudta meg a 24.hu.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség az esettel kapcsolatos közleményében azt írta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint az anya hajnali négykor egy 19 cm pengehosszúságú késsel támadt az ágyban alvó gyermekére, és a fején, valamint a karján is több helyen megszúrta.

A cselekménye folytatásában a lakásban tartózkodó barátja és a nő édesapja akadályozta meg. A kislány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, hogy a kislányt meg is műtötték a szörnyűség után, de még mindig nagyon-nagyon súlyos az állapota.

Kapcsolódó

A rendőrök emberölés bűntettének kísérletével gyanúsították meg a nőt. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség a bűncselekmény súlyossága és büntetéssel fenyegetettség mértéke, valamint szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye miatt indítványozta az asszony letartóztatását. Az elkövetés körülményeire figyelemmel az ügyészség indítványozta a nő Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben történő megfigyelését.

Frissítünk!

A Kecskeméti Törvényszék egyet értett az ügyészséggel és elrendelte az asszony letartóztatását. A kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben hajtják végre. A bíróság döntése végleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik