Belföld

Gyurcsány: Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott

MTI / Koszticsák Szilárd
MTI / Koszticsák Szilárd

Újabb kemény hangú üzenetben folytatta az elmúlt időszak posztsorozatát Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán.

Ha jól emlékszem 2001-ben én írtam Medgyessy Péter elhíresült szövegét: „Eddig, és ne tovább!” Igaz, helyénvaló szöveg volt akkor. Most a magam szövegét írom és mondom: eddig tartott, most tovább!

– így kezdi bejegyzését a Demokratikus Koalíció elnöke.

Mint fogalmaz, 2006 óta innen és onnan is belé vájják körmüket mindenfajta emberek: „semmirekellők, középszerűek, képességesek, akarnokok, sértettek, feltörekvő tehetségesek, tehetségtelenek, politikai bűnözők és jószándékú szerencsétlenek. Megtették. Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott. Ha kellett fizetnem bármiért is, mostanra megfizettem.”

Gyurcsány Ferenc szerint eljött az ideje, hogy elvégezzék a dolgukat.

A dolgunk pedig, hogy egyértelmű választ adjunk erre a történelmi, politikai rettenetre, ami Orbán Viktorhoz és a Fidesz nevű bűnszervezethez kötődik. Ezt vagy mi csináljuk meg, vagy jó ideig senki. Mi megcsináljuk. Demokratikus, szabad, európai Magyarországot teremtünk. Mindenki jöhet, de senkire nem várunk. Nincs egyrészt-másrészt. Ezt a küzdelmet egy jobb országért a Demokratikus Koalíció vezeti. Hazánkért. Rendületlenül. Erre készülünk

– zárul a pártelnök posztja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik