Belföld

Kilóra akarta megvenni a mentőápolókat egy ittas férfi kórházba szállítása előtt

Varga Jennifer/24.hu
Varga Jennifer/24.hu

Újabb izgalmas történetet osztottak meg az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán. Ezúttal egy 25 éves izomember a főszereplő, akihez sérülése miatt kérték barátai a mentők segítségét hétvégén egy XIII. kerületi étterembe, késő este. A mentőautó perceken belül a helyszínre ért és kiderült, hogy a férfi hatalmas izmait szerette volna fitogtatni azzal, hogy összeroppantott egy söröspoharat.

A fiatal mentőápoló tájékoztatta a sérültet arról, hogy a sebeit össze kell varrni és ezért kórházba fogják szállítani, ezt azonban a férfi némi ellenállással fogadta. Még az is felmerült, hogy a nyakában levő hatalmas aranylánccal esetleg testsúlyuk alapján megvásárolja bajtársainkat, ám erre nem került sor – írják a mentősök oldalán.

A vita csupán rövid ideig tartott, mivel amikor a mentőápoló jelezte a férfinak, hogy mentőt fog hívni a sérült rögtön hangnemet váltott és onnantól mindenben együttműködött az életmentőkkel.

Sőt, az egyébként eseménytelen szállítás alatt, végül elnézést kért indulatossága miatt és megköszönte a mentők segítségét. Elmondta, csak annak látszatát szerette volna elkerülni a barátok előtt, hogy “becsicskul a mentős gádzsinak.”

– olvasható az OMSZ oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik