Belföld

Ferencvárosi polgármester: Drága jó emberek, ne verjétek a parkolóőröket!

Ivándi-Szabó Balázs/24.hu
Ivándi-Szabó Balázs/24.hu

Drága jó emberek, ne verjétek a parkolóőröket! Ők a munkájukat végzik, a közösség javára. Kollégánknak jobbulást kívánok, a rendőrségi feljelentést megtettük

– ezt a rövid bejegyzést tette közzé Facebook-oldalán Baranyi Krisztina. Ferencváros polgármestere nem részletezte, hogy mi történt a IX. kerületben, de a Telex cikkéből kiderül, hogy szerda délután négy órakor pótdíjazott a parkolóőr egy személyautót a Haller utcánál, a Kebab büfé közelében. Az autó tulajdonosa odament hozzá, és megkérdezte, hogy most mit tud tenni. A parkolóőr közölte vele, hogy ha vesz jegyet az automatából, akkor törölni lehet a pótdíjat, mivel türelmi időn belül van. A férfi megvette az új parkolójegyet, de a parkolóőrrel akarta töröltetni a pótdíjat, aki elmondta neki, hogy ő ezt nem tudja, mert a törlést csak az ügyfélszolgálaton tudják elintézni a jegy alapján.

A férfi erre bedühödött és követni kezdte a parkolóőrt, miközben szitkozódva azzal vádolta őt, hogy ittas. Továbbra is azt követelte, hogy vegye le az autójáról a kihelyezett pótdíjat, majd erősen megragadta a jobb karját, megrángatta, majd tenyérrel erősen pofon vágta. A parkolóőr jobb felkarján az eset után 2-3 cm-es véraláfutás keletkezett, az arcán érezte az ütés nyomát, az állcsúcsa érzékeny lett – írja a Telex. (Az ellenőrt megszondáztatták, az eredmény 0% lett.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik