Belföld

Tucatnyian nézték végig, ahogy eszméletlenre vernek egy férfit a Szigeten

Felkavaró felvételt közölt cikkében a Telex, amely arról ír, hogy pénteken éjfél tájban megtámadtak egy fiatalt a Szigeten. A sértettet eszméletlenre verték, a felvételt beküldő személy szerint „nyílt állkapocstöréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”.

A lap érdeklődött a fesztivál sajtóirodájánál az esetről, onnan azt közölték velük, hogy az egészségügyi szolgálat ellátta a sérültet, akit kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közben arról tájékoztatta a lapot, hogy a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozás van folyamatban, jelenleg az elkövetőket azonosítják be, gyanúsítotti kihallgatás még nem történt.

A felvételt ide töltötték fel, ezen látszik, hogy a verekedőket több tucat ember veszi körbe, de a képek tanúsága szerint csak egyikük siet a sértett segítségére. Később, amikor a támadók már odébb álltak, többen is a sérült köré gyűltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik