Belföld

Videón a budapesti plázákat végiglopó férfi

police.hu
police.hu

Őrizetbe vették a rendőrök azt a budapesti plázákból lopó férfit, aki közel egymillió forint értékben nyúlt le fülhallgatókat, de volt, hogy a kiállított mobilt is zsebre vágta.

A BRFK tájékoztatása szerint több mint egymillió forint értékben loptak el műszaki cikkeket az egyik XII. kerületi bevásárlóközpontból április közepe és május közepe között. A kerületi rendőrök azonosították, és május 14-én a bevásárlóközpontban elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a lopásokkal gyanúsítható F. Gergő budapesti lakost.

Kiderült, hogy a szabadlábon védekező gyanúsított júniusban és júliusban is újabb műszaki cikkeket lopott több budapesti plázából; F. Gergő beazonosítása ezen ügyekben is megtörtént. Hat nappal ezelőtt szintén egy bevásárlóközpontban csaptak le rá.

A férfi a gyanú szerint főként fül-és fejhallgatókra utazott: a dobozokat ruhája alá rejtette és kisétált az üzletből.  A nyomozók a 39 éves férfit lopással gyanúsították meg. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondása szerint eladta a lopott holmikat. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság pedig már le is tartóztatta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik