Belföld

Késsel kérte számon a csábítót, majd ki is rabolta

Rablás miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség azzal a fiatal férfival szemben, aki konyhakéssel rabolta ki azt, aki elcsábította a barátnőjét.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a 23 éves halasi férfi az egyik áprilisi este ruházatába rejtett konyhakéssel érkezett az áldozat családjának kiskunhalasi házához azzal a céllal, hogy számon kérje rajta a barátnője elcsábítását.

A sértett egész családja otthon tartózkodott, ezért az elkövető először arra hivatkozott, hogy az 55 ezer forint értékű telefonját akarja megvenni tőle. Ezt követően kihívta a konyhába, majd elővette a konyhakést, fenyegetni kezdte és a falhoz szorította. A szóváltásra kiment a konyhába az áldozat családja, és elvették a támadótól a kést.

Ezt követően a férfi észrevette, hogy a sértett telefonja az öt éves gyermeke kezében van, kirántotta a kicsi kezéből és zsebre tette. Az áldozat azonnal kérte vissza a telefonját és megpróbálta a támadót visszatartani, azonban az elkövető ellökte magától, majd veréssel fenyegette és lelépett a lakásból a készülékkel. Az ügyészség letöltendő börtönt kért a letartóztatásban lévő férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik