Belföld

Márkás lopott motorokat találtak egy budapesti ámokfutó otthonában – videó

police.hu
police.hu

Márkás motorokat találtak a rendőrök egy budapesti ámokfutó otthonában tartott házkutatás során. A BRFK tájékoztatása szerint a lopott motorok is közrejátszhattak abban, hogy P. Csaba megpróbált elmenekülni akkor, amikor meglátta a rendőröket.

A fővárosi járőrök július 27-én délután vettek észre a Rákóczi hídon egy Fiat gépkocsit, melynek vezetője nagy sebességgel irányjelzés nélkül cikázott a sávok között. Szirénázva utána mentek, de a sofőrt ez nem különösebben érdekelte és a Soroksári út felé vette az irányt, majd a kereszteződéshez érve a gyalogos járdán keresztül visszafordult híd felé, és elhajtott.

A balesetveszélyes manőver után a járőrök a közlekedés biztonságát szem előtt tartva az autó rendszáma és a gépjármű típusa, valamint a térfigyelő kamerák felvételei alapján kezdték el keresni a sofőrt. Kiderült, hogy az autót vezető P. Csabának nem volt érvényes jogosítványa, mert korábban eltiltották a járművezetéstől, és a siófoki zsaruk is keresték egy súlyos testi sértés miatti bűnügyben.

A BRFK-sok ellenőrizték azokat a címeket, ami a férfihez köthető, amikor pedig átkutatták lakásának udvarát egy lopott KTM-et és egy Aprilia robogót találtak. P. Csaba úgy érezte, hogy nincs veszítenivalója, ezért pár nap múlva újra autóba ült, és ez lett a veszte.

Ekkor ugyanis a rendőrök által már jól ismert fehér Fiattal közlekedett a Szent István körúton, amikor a közlekedési járőrök kiszúrták a forgalomban haladó autót. P. Csaba ahogy meglátta a rendőröket kiugrott az autóból és futásnak eredt, de a járőrök utolérték és elfogták. P. Csabát őrizetbe vették, majd letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik