Belföld

Milliárdos minisztériumi megbízás a bormarketing-kormánybiztos cégének

A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a napokban közzétette elődje, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) 2022 első negyedévében kötött szerződéseit, ebből szemezgetett hétfőn a Telex.

Kiderült, hogy a bormarketingért felelős kormánybiztos, Rókusfalvy Pál cége még februárban, a volt műsorvezető kinevezése előtt, elnyert egy bruttó 1,02 milliárdos és egy bruttó 782 milliós keretösszegű, kommunikáció kampánnyal és feladatokkal kapcsolatos megbízást.

A kormányközeli Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány és a Század Konjunktúrakutató Zrt. „kiegészítő kormányzati szakpolitikai tanácsadásra” szerződött a minisztériummal bruttó 2,16 milliárd forint értékben, de a Tiborcz Istvánnal is üzletelő Jellinek Dániel érdekeltségébe tartozó Pacific Kft.-nek is beesett egy bruttó 47 millió forintos megbízás a Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vonatkozó üzleti jelentésért.

Kapcsolódó
Rókusfalvy Pál: A szőlőben megtanul az ember picit szerényebbnek lenni
Kis országként arra vagyunk predesztinálva, hogy minőségi borokat készítsünk, mert mennyiségben nem tudjuk felvenni a versenyt – mondja Rókusfalvy Pál, akivel az etyeki borvidékről, pezsgős terveiről és a politikával való viszonyáról is beszélgettünk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik