Belföld

Kirúgták a verekedő fóti orvost

24.hu
24.hu

Elvesztette állását a bunyós fóti orvosként elhíresült férfi – írja az Index. Lestár Ferencre idén januárban támadt rá egy házaspár, amiből verekedés lett.

Úgy érzem, a cég rossz néven vette, hogy megvédtem magamat, mégsem azonnal rúgtak ki, mert a lepapírozás több hónapot vett igénybe. Végül pont arra hivatkozva bontottak velem szerződést, hogy nincs elég kreditem, pedig más orvosokat ilyenkor előre felszólítják, hogy a hiányzó kreditpontokat záros határidőn belül szerezzék meg

– mondta Lestár Ferenc a Borsnak, akit a váci ÁNTSZ el is tiltott a praktizálástól. A férfi arról is beszámolt, hogy egy napon a cég egyik középvezetője felhívta és közölte vele, hogy reggel nyolcig össze kell pakolja a személyes holmiját. Később ugyan felajánlottak neki egy másik munkát is, ami miatt azonban teljesen szervezhetetlenné vált a magánélete, így azt is ott hagyta, jelenleg is munkát keres.

A civilben testépítéssel is foglalkozó Lestárra egy házaspár támadt rá az év elején, amikor az orvos nem akarta beállítani a gyógyszerekkel a nő vérnyomását. A bunyó a rendelőben kezdődött, a parkolóban ért véget, az orvos végül többször odaverte a férfi fejét az autójához, aki koponyasérüléseket szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik