Belföld

Boxerrel verte a testvérét a jánoshalmi betörő

Súlyos testi sértés gyanúja miatt indult eljárás még idén márciusban egy 22 éves jánoshalm férfi ellen, aki bántalmazta bátyját. Az agresszív tettes egy boxerrel verte meg a testvérét, aki súlyos sérüléseket – arc- és orrcsont törést – szenvedett.

A sértett a rendőröknek azt mondta, öccse születésnapját ünnepelték, amikor szóváltásba keveredett a testvére vendégeivel, ezért esett neki a rokona – számolt be a police.hu.

A férfi nem teljesen ismeretlen a rendőrség előtt, minthogy más bűncselekmények is köthetők hozzá. Többször tört be például lakatlan házakba a településen, ahonnan rendszerint elektromos kéziszerszámokat lopott több százezer forint értékben. Előfordult azonban olyan is, hogy az egyik helyi kocsmába ment be, ahonnan szeszes italokat vitt el.

Egy másik alkalommal parkoló gépkocsit tört fel, amelyből egy pénztárcát vett magához.

A Jánoshalmai Rendőrőrs nyomozói kedden vették őrizetbe a fiatal férfit, majd gyanúsítottként kihallgatták súlyos testi sértés illetve a lopások miatt. A rendőrök kezdeményezték az elkövető letartóztatását, és vizsgálják, hogy volt-e társa a bűncselekményeknél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik