Belföld

A „blahai láma” kihallgatásán azt mondta, hogy támadóját üldözte a deszkával

Mi is beszámoltunk a blahai láma néven elhíresült férfi ügyéről, aki egy júniusi napon egy 4-5 méter hosszú faléccel kergetett egy másik férfit a Józsefvárosban. A BRFK felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást, július 5-én pedig meg is történt a gyanúsítotti kihallgatás.

M. Dénes ügyvédje a 24.hu-nak is elküldte a kihallgatási jegyzőkönyvet. M. Dénes azt állította, hogy a 28-as villamos megállójában megtámadta egy férfi, aki a videófelvételen fekete ruhát viselt. Elmondta, hogy támadója viperával megütötte és lefújta.

Meglátásom szerint a férfi teljesen részeg vagy kábítószeres volt. Annyit szeretnék elmondani, hogy a férfinél volt egy táska is mielőtt odajött hozzám, amit letett a földre mielőtt megütött. Miután lefújt próbált többször is megütni. Az ütések elől valahogy sikerült kitérnem. Ő folyamatosan azt mondogatta, hogy menjek vele verekedni és miért akarom hívni a rendőrséget. Közben én rendőrségért kiabáltam

– állította kihallgatásán.

Egy idő után támadója elfutott, ő pedig utána szaladt. Ezt követően érkeztek a Kiss József utcába, ahol utolérte a férfit M. Dénes.

Ott feltartóztattam és kérdeztem tőle, hogy miért bántalmazott engem és hogy ki ő. Nekem nem volt olyan szándékom, hogy megüssem őt ezzel a deszkával. A felé irányuló lökések, csak arra szolgáltak, hogy feltartóztassam amíg jönnek a rendőrök

– mondta M. Dénes, aki szerint hat tanú is igazolni tudja az általa elmondottakat.

@reinkout Második felvonás a másik ablakból #blahailama ♬ eredeti hang – Reinkout

Ajánlott videó

Olvasói sztorik