Belföld

Halálos baleset történt az M7-es autópályán

Vasárnap 9 óra 40 perc körül az M7-es autópályán, a Balaton irányába haladt egy autós, majd a 84-es kilomtéterszelvényénél eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra, írja a police.hu.

A baleset következtében egy nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt.

Az autópályát Budapest irányában lezárták, de az Útinform friss tájékoztatása szerint 13 óra körül a főváros felé a járművek egy sávon araszolva megindultak. Az ellenkező oldalon a nézelődés miatt araszolt sokáig a forgalom.

Budapest irányába a rendőrök a 90-es kilométernél Balatonvilágosnál a 7-es főútra terelték a járműveket, visszatérni a pályára a 80-as jelű Polgárdi csomópontnál lehetett. A kiterelés mögött is óriási, öt-hat kilométeres volt a torlódás.

A 98-as Siófok-Sóstó csomópontnál is sokan hajtottak le a pályáról a 7-es főútra, ez az oka annak, hogy ott is több kilométeres volt az araszoló kocsisor a főváros irányába.

A 7-es főúton Lepsény térségében is megtorpant a kocsisor, ott is torlódásra kell készülni.

Továbbá a 71-es főúton, Balatonakarattya és Lepsény között is óriási a forgalom. Ott szakaszos torlódásra kell számítani – közölte az Útinform.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik